top of page
WAT IK BEN

 Freelance kunstwetenschapper, journalist en tekstschrijver, gewapend met scherpe blik en fijne pen. Ik duik graag in de materie en verzorg uiteenlopende tekstproducties. Van simpele aanpassingen tot grootscheepse tekstrenovaties of –creaties. En van voor het web, door de brievenbus tot in het informatierek. Het liefst maak ik magazines. 

 

In 2003 studeerde ik af aan de Utrechtse School voor Journalistiek. Meer recent, in 2014, haalde ik mijn master Kunstwetenschappen aan de UGent.

 

WAT IK DOE

Ik schrijf teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startende ondernemers tot grote bedrijven, van magazines tot musea. Van digitaal en print, tot in de boardroom en bij de tentoonstelling. Denk aan interviews, visiedocumenten, portretten, reportages, persberichten, factsheets, nieuwsbrieven en websiteteksten.

 

Ook verzorg ik graag de eindredactie over andermans werk en controleer ik met alle liefde drukproeven. Het liefst denk ik  mee over de juiste bladformule en

-inhoud.

WAT IK DEED

Mijn eerste schrijfervaring deed ik op bij het muziekmagazine 

Samsonic. Dat ging helaas ter ziele. Daarop schreef ik als freelance journalist verder voor verschillende publieksbladen en als copywriter voor diverse bedrijven. Bij een communicatiebureau verdiepte ik me vervolgens in relatiemedia, maar ook in overheids- en bedrijfscommunicatie.

 

Sinds 2009 ben ik weer freelance journalist, (eind)redacteur en tekstschrijver. Naast mijn freelance werkzaamheden werkte ik ook bij rekto:verso als allround redacteur. 

WAT IK SCHREEF
bottom of page