top of page

OVER ONS

 

Al sinds 1920 verwarmt, installeert en verbouwt de familie Van der Aa de regio Haaglanden. De opgedane kennis en deskundigheid wordt al vier generaties lang van vader op zoon overgedragen. Dat maakt een unieke dienstverlening mogelijk, van ambachtelijk vakwerk tot hypermoderne installaties die op de toekomst zijn voorbereid. Momenteel zijn zowel Wim (3de generatie) als Geert (4de generatie) de installateurs. Rens (4de generatie) is de elektrotechnicus van de zaak.

Duurzame oplossingen

Innovatieve, duurzame oplossingen zijn goed voor het milieu en uw portemonnee. Daarom denken wij graag mee over energiezuinige oplossingen voor uw huishouden. Denk aan bijvoorbeeld zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en micro-warmtekrachtkoppelingen. Ook adviseren wij over mogelijke subsidieregelingen.

 
Actuele kennis

Wij investeren continu in onze ontwikkeling en expertise. Regelmatig zijn wij terug te vinden op vakbeurzen, workshops en cursussen. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt, en daarmee van de beste mogelijkheden voor uw verbouwing of installatie.

 

Erkend

W.Th. van der Aa & Zn. is aangesloten bij Sterkin, UNETO-VNI en Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL).

We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden (nr: 27.041.732).

bottom of page